Zoek & Boek sortering resultaten opdeWadden.nlHoe zijn de vakantieverblijven op de resultatenpagina van de Zoek & Boek-functie gesorteerd?


Er zijn 2 verschillende situaties:

  • U zoekt op beschikbaarheid

  • U zoekt niet op beschikbaarheidU zoekt op beschikbaarheid

Als gezocht wordt op beschikbaarheid (eerste blokje in de criteria) is de sortering op achtereenvolgens startdatum (oplopend), duur (oplopend) en huurprijs (oplopend) die voldoen aan de zoekcriteria. Dus alle vakantieverblijven die vrij zijn op dezelfde startdatum, met dezelfde duur staan bij elkaar met oplopende prijs.
Elk vakantieverblijf wordt maar één keer genoemd (bij de eerste vrije periode).

Eigenaren/verhuurders betalen niet extra om een speciale prijs, lastminute of vroegboekkorting te kunnen plaatsen. Het is dus niet mogelijk om hoger in de zoekresultaten te komen door daarvoor te betalen.

U zoekt niet op beschikbaarheid

Als er niet op beschikbaarheid wordt gezocht komen de vakantieverblijven waarvoor reviews geplaatst zijn bovenaan te staan, de rest staat daaronder. De hoogte van de reviewscore is geen sorteercriterium. Binnen de groep met of zonder reviews is de volgorde random.

Eigenaren/verhuurders betalen niet voor deelname aan de reviewfunctie en kunnen ook niet hoger in de zoekresultaten komen door daarvoor te betalen.

Vragen

Heeft u vragen over de volgorde waarop vakantieverblijven getoond worden in de Zoek & Boek-functie neem dan gerust contact met ons op. U vindt het emailadres hieronder.

© 2000-2024 opdeWadden.nl                       Privacyverklaring                 Sortering Zoek & Boek resultaten